طراحی سایت ساده و شیک

طراحی سایت ساده و شیک

طراحی سایت ساده و شیک

Blog Article


آموزش ایجاد یک وب سایت رایگان: امروزه ایجاد یک وب سایت برای راه اندازی هر کسب و کاری که می خواهد موفق باشد ضروری است. البته رقابت در این زمینه بسیار داغ و پر رونق است. شاید شما هم در فضای مجازی و اینترنت به دنبال کالا و خدمات باشید تا با مقایسه محصولات مشابه بهترین تصمیم را بگیرید. این یکی از دلایلی است که باعث می شود صاحبان مشاغل به ساختن یک وب سایت و رقابت در اینترنت تشویق شوند. در این مقاله نحوه ایجاد یک سایت رایگان را به شما آموزش می دهیم و روش های مختلف ساخت سایت را بررسی می کنیم.

روش های ذکر شده در این آموزش بدون کد نویسی بوده و فقط از ابزارهای آماده استفاده می شود و در صورت تمایل به یادگیری طراحی سایت حرفه ای با کد نویسی می توانید در دوره تخصصی قبلی ثبت نام کنید. این دوره به صورت حضوری و غیرحضوری روز شنبه 12 آبان ماه برگزار می شود

انواع روش برای ساخت سایت
آموزش رایگان ساخت وب سایت

راه های مختلفی برای داشتن وب سایت وجود دارد که در ادامه به معرفی آن ها می پردازیم. بسته به نوع کسب و کار و هدف سایت خود می توانید یکی از این روش ها را انتخاب کنید. برای استارت آپ ها معمولا هزینه ها بسیار مهم است و به همین دلیل ترجیح می دهند یک تیم نرم افزاری تشکیل دهند که اکثر الزامات فنی شرکت را برآورده کند. اگر بنا به دلایلی قصد راه اندازی یک وب سایت را دارید، پیشنهاد می کنیم برای آشنایی بیشتر با روش های رایج ساخت وب سایت، ادامه مطلب را مطالعه کنید.

سفارش ساخت سایت

با سفارش سایت یک سایت ایجاد کنید

ساده ترین راه این است که ساخت سایت خود را به شرکت های نرم افزاری آزاد یا برنامه نویسان بسپارید و هزینه ساخت را بپردازید. اگر مهارت برنامه نویسی ندارید و زمان برای شما بسیار مهم است، می توانید سایت خود را سفارش دهید و با پرداخت هزینه، پشتیبانی اولیه را خریداری کنید. اما استفاده از این روش می تواند معایب و خطرات مختلفی داشته باشد.

برخی از مهمترین معایب سفارش ساخت سایت در قالب برون سپاری هزینه های بالا، سختی کنترل کیفیت و وابستگی به شرکت های خارجی است. به همین دلیل امروزه اکثر صاحبان مشاغل سعی می کنند طراحی سایت را به یکی از اعضای گروه بسپارند و علاوه بر صرفه جویی در هزینه ها، زمان و نحوه نگهداری طولانی مدت را نیز کنترل کنند.

یک وب سایت با استفاده از زبان های برنامه نویسی ایجاد کنید
هنگام ساخت وب سایت از زبان طراحي سايت و فروشگاه اينترنتي با تمام امکانات پيشرفته های برنامه نویسی استفاده کنید

اگر از سفارش سایت خودداری کرده اید و می خواهید خودتان این کار را انجام دهید، یکی از بهترین راه ها ایجاد سایت با استفاده از زبان های برنامه نویسی است. این روش احتمالا حرفه ای ترین انتخاب برای ساخت یک سایت رایگان است و به شما این امکان را می دهد که سایت خود را بر اساس نیاز خود بسازید و در صورت نیاز آن را به دلخواه تغییر دهید. نرم افزارهایی مانند Phpstorm و Visual Studio برای این کار مناسب هستند.

آشنایی با زبان های برنامه نویسی وب مانند Html، Css، JavaScript و PHP برای این روش ضروری است. برای مشاهده کلی این روش پیشنهاد می کنیم آموزش های تصویری ساخت وب سایت در اینترنت را دنبال کنید یا از طریق دوره های آموزشی یاد بگیرید.

بیشتر بخوانید:
ایجاد یک وب سایت با استفاده از سیستم های تولید محتوای وب
سیستم های تولید محتوا

سیستم های تولید محتوای وب (CMS) ابزاری عالی برای راه اندازی یک وب سایت هستند. اگر با برنامه نویسی سایت مشکل دارید و توانایی خرید سایت برای سایت را ندارید نگران نباشید زیرا با آموزش ساده و در کمترین زمان ممکن می توانید سایت خود را برای راه اندازی کسب و کار خود بسازید. در این بخش می خواهیم تعدادی از بهترین سیستم های تولید محتوا را به شما معرفی کنیم:

وردپرس: وردپرس یک نرم افزار تولید محتوای متن باز بسیار محبوب و رایگان است و ابزار وبلاگ نویسی را در اختیار شما قرار می دهد. این نرم افزار بر روی سیستم عامل قابل نصب نیست و نسخه آن فقط بر روی سرور قابل نصب و استفاده می باشد. برای استفاده از این روش به هاست و دامنه نیاز دارید.
جوملا: جوملا یکی دیگر از برنامه های وب منبع باز است که دارای پلاگین ها و پنل های مدیریتی انعطاف پذیر است. پلاگین ها کدهای نرم افزاری هستند که با توجه به مشکلات سیستم نوشته می شوند و نیازهای نرم افزاری را برآورده می کنند.
Wix: راه اندازي وب سايت Wix یک ابزار رایگان برای ساخت وب سایت است که از طریق مرورگرها قابل دسترسی است. مشکل Wicks وب سايت جانبلاغي این است که وب سایت های آن قابلیت تراز مستقیم را ندارند، بنابراین برای شرکت های محلی و فارسی شاید Wicks انتخاب خوبی نباشد.
بیشتر بخوانید:
سیستم مدیریت محتوا یا CMS چیست؟
آموزش ایجاد یک سایت رایگان با وردپرس
وردپرس

مرحله 1: نام دامنه را انتخاب کنید
هر نوع کسب و کاری اعم از مجازی یا سنتی نیاز به نام و آدرس ثابتی دارد تا خریدار یا گیرنده سرویس بتواند برای دریافت محصول مورد نظر خود به این سرویس یا محصول مراجعه کند که در دنیای اینترنت روی این دامنه آدرس می دهد. . به عنوان مثال، SunLearn www.7learn.com است. ابتدا باید این آدرس را برای سایت خود انتخاب کنید.

Report this page